Termeni si conditii

Cupărătorul are posibilitatea să aleagă şi să comande produsele magazinului. Cupărătorul poate vizualiza detaliile produsului ales, făcând click pe acesta. Dacă doreşte să cumpere, trebuie să pună produsul dorit într-un coş virtual, apăsând butonul „În coş. Făcând click pe  butonul „Vizualizare” al coşului va găsi produsele puse în coş în cursul cupărăturii, respective valoarea finală a facturii şi costul de trasport. Aici poate fi verificată corectitudinea comenzii , cu atenţie deosebită pentru preţuri şi cantităţi, care pot fi modificate, corectate după dorinţă. Coşul calculează automat totalul comenzii.

Lansarea comenzii

Dacă se consider corecte cantităţile produselor din coş, s-a verificat totalul şi aţi decis să cumpăraţi produsele respective, atunci doar faceţi click pe butonul "Finalizeaza comanda". După care acveţi posibilitzatea de a vă autentifica, de vă înregistra ca şi client nou, sau de a cumpăra fără a vă înregistra.
Dacă aţi mai cumpărat în magazinul nostru, atunci vă rugăm să introduceţi adresa de e-mail şi parola specificate la înregistrare. Dacă doriţi să vă înregistraţi ca şi client nou, atunci vă rugăm să vă introduceţi datele personale necesare pentru cumpărare, care vor fi salvate în sistem şi cu următoarea ocazie doar vă autentificaţi. Dacă doriţi să cumăpăraţi fără să vă înregistraţi, trebuie să specificaţi adresa de facturare şi de livrare.
La pasul următor alegeţi modalitatea de livrare (preluare personal, livrare prin curie sau prin poştă), respective modul de plată (ramburs, card bancar, transfer bancar, Paypal, cash). Dacă sunteţi de accord cu conţinutul comenzii, atunci faceţi click pe butonul „Comandă”.

Preţuri

Preţurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate sunt preţuri brute, conţin TVA, dar nu conţin taxa de transport.Taxa de transport poate fi găsit pe parcursul procesului de checkout, înainte de finalizarea comenzii, respective printre condiţiile de cumpărare. În situaţia în care  apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, ne menţinem dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, cumpărătorul este informat despre modificări.Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Prelucrarea comenzii
Prelucrarea comenzii se face în 24 ore.

Posibilitatea corectării erorilor datelor de intrare

Corectarea datelor de intrare se poate face înainte de finalizarea comenzii prin apăsarea butonului „Comandă”.

Confirmare
La fiecare comandă trimitem o confrimare prin e-mail. Asta însemnând că în urma lansării comenzii veţi primi un e-mail automat despre primirea comenzii şi (ulterior) unul despre momentul preconizat pentru livrare. Pentru clarificări prin telefon, vă rugăm sunaţi la serviciul de relaţii cu clienţii, sau la oricare din numerele de telefon din e-mail.

Condiţii de plată
În magazinul nostrum aveţi posibilitatea de a plăti prin transfer bancar, cu card bancar sau prin plată directă în cazul rambursului. În acest ultim caz veţi plăti integral valoarea facturată, inclusive taxe de transport, celui care livrează comanda.

Transport
Transportul şi livrarea produselor comandate se face cu ajutorul firmelor de curierat, a Poştei Române, etc.. Termenul de livrare este specificat în cursul procesului de checkout, respective în e-mailul de confiormare a comenzii. Aveţi posibilitatea de a discuta data livrării şi prin telefon, la numărul din e-mailul de confrimare.
Modalităţi de transport:
Timp de livrare:
Taxă de transport: (nu este sufucient să se facă link la subpagina curierului sau a poştei)
Dacă se face transport în afara ţării, respectiv detaliile acestuia, dacă există:

Rezilierea transportului
Dacă magazinul online nu-şi respectă obligaţiile cotractuale pentru că produsele contractate nu îi stau la dispoziţie, respective nu poate furniza serviciile comandate, are obligaţia de a informa beneficiarul. Magazinul online nu face contract cu minorii. Cumpărătorul declară că nu este minor prin acceptarea condiţiilor comerciale.

Returnarea produsului
Produsul poate fi returnat doar în condiţii originale, în ambalajul original, fără diferenţe cantitative şi calitative.

Vezi si Confidențialitate și prelucrarea datelor cu caracter personal