Despre noi

Oferta de la metrajeclass.ro este una extinsa, incluzand materiale necesare pentru confectionare lenjerii, amenajari spatii exterioare,fete de masa sau prosoape. Cu maxim accent pe calitate aici veti gasi diverse culori si design pentru toate gusturile.

Nanghinul este una dintre acele tipuri de tesaturi mai putin cunoscute ca si nume insa necesare si extrem de practice. Cu textura groasa si rezistenta este recomandat pentru a captusi pernele, mai ales cele clasice cu pene. Nanghinul este in diverse culori, de la modelul cu fulgi pana la varianta nude, simpla.

Materialul satinat, 100% bumbac, este cunoscut in materie de tesaturi pentru confectionarea lenjeriilor de pat. Varianta satinata vine cu un continut de fibra naturala ideala pentru lenjerii dar aduce in plus si finetea si plusul de confort. Acest material se doreste folosit mai ales la lenjeriile pentru pat pe timp de vara.

Oferim si materialul creponat, viu colorat si cu design floral sau geometric. Creponatul satinat completeaza aceste tipuri de materiale cu o astfel de intrebuintare.